Мисия

Цялостната философия на нашата компания може да се опише с една дума – целокупност.
Мисия
Ние гледаме там, където останалите не поглеждат, и виждаме това, което те пропускат да видят.
Цялостната философия на нашата компания може да се опише с една дума – целокупност. Наша основна цел и мисия в живота е винаги да се придържаме към истински ценните неща – да доставяме високо качество и изключително обслужване на нашите клиенти. Съвременният живот се развива и променя постоянно, което може да накара хората да забравят и пренебрегнат нещата, които внасят чувство на вълнение и удовлетвореност от живота.

Никога не се отказваме и не приемаме „не” за отговор, така че всеки път, когато избере някой от нашите разнообразни продукти, да нямате и най-малката причина да се усъмните, че сте направили най-добрия избор. Всеки ден взимаме безброй решения, но тези, които са от най-голямо значение за вас, са тези, които значат най-много и за нас самите. Ние ви се доверяваме да ни се доверите, за да изживеем всеки момент пълноценно.

Без значение колко добре сме подготвени, всички изпитваме трудности. Това са препятствията по нашия път, които може и да ни забавят, но това да усещането да си на финала преди всички останали си заслужава всяко едно страдание. Винаги влизаме в битките силни и излизаме още по-силни и мъдри с нови знания и чувство за уважение за света и нашето място в него.

Ние гледаме там, където останалите не поглеждат, и виждаме това, което те пропускат да видят. Винаги сме преди всички останали и затова сме смятани за иноватори в бранша – такива, които всички искат да копират.

Продуктов Каталог

Ценности
Създаването на успешен продукт означава много повече от това да го произведеш и да го представиш на подходящата публика.
Социална отговорност
Никога не забравяме, че сме само една частица от голямата машина, която движи света около нас.
Инновации
& Околна среда
Да работиш в днешните условия на изключително динамичен световен пазар е голямо предизвикателство, което ние приемаме с голям хъс и решителност.
За връзка с нас
Очакваме Ви на формуляра ни за връзка с нас. Изпращането на всички Ваши въпроси отнема секунди.
Адрес:

бул. Джеймс Баучер 83-85, София 1407, България

тел: (02) 962 20 30 Факс: (02) 962 30 56

email: export@sisindustries.bg

email: sales@sisindustries.bg

Представител на компанията в САЩ

email: office.usa@sisindustries.bg

tel: +12025097661


Контактна форма

МОЛЯ, ПОПЪЛНЕТЕ РОЖДЕНАТА СИ ДАТА

ДЕН
МЕСЕЦ
ГОДИНА

Вход