новини и медия
Глобалният конкурс за спиртни напитки Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles позлати джин SAVOY.

Джин SAVOY бе Отличен със Златен Медал в Северна Америка

Глобалният конкурс за спиртни напитки Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles позлати джин SAVOY.  Традиционно, конкурсът всяка година се провежда в различна страна на планетата. Тази година реномираното жури, състоящо се от 74 експерти на Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles се събра в Мексико и приветства близо 1200 напитки от целият свят във всички спиртни категории.

 

Конкурсът, известен още и като „Обединените нации на спиртните напитки“, е един от най-влиятелните форуми на планетата, защото всяка година се провежда в различна държава и събира под един покрив най-добрите производители на планетата.

 

Златният медал на джин SAVOY бе присъден от водещи търговци, световно известни бармани, дегустатори, технолози и собственици на някои от най-изисканите барове и ресторанти на планетата.  Джин SAVOY бе определен като автентичен джин от родината на джина Холандия,  със завладяващ и дълбок аромат в който се откриват земни нюанси в комбинация с прекрасна свежа хвойна и леко усещане за лимон. Сух и дълъг финал. Перфектен както за чиста консумация, така и за основа на различни коктейли и миксове.   

 

Резултатите от Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles, 2016 година могат да се видят на следният линк:

http://www.spiritsselection.com/documents/PalmaresSpirit2016.pdf

За връзка с нас
Очакваме Ви на формуляра ни за връзка с нас. Изпращането на всички Ваши въпроси отнема секунди.
Адрес:

бул. Джеймс Баучер 83-85

София 1407, България

тел: (02) 962 20 30

Факс: (02) 962 30 56

email: office@sisindustries.bg

email: export@sisindustries.bg


Контактна форма

МОЛЯ, ПОПЪЛНЕТЕ РОЖДЕНАТА СИ ДАТА

ДЕН
МЕСЕЦ
ГОДИНА

Вход