Ценности

Създаването на успешен продукт означава много повече от това да го произведеш и да го представиш на подходящата публика.
Ценности
Животът е едно непрестанно предизвикателство, затова е по-добре сами да поставяме летвата по-високо всеки път и да определяме целите си.
Създаването на успешен продукт означава много повече от това да го произведеш и да го представиш на подходящата публика. Големият успех на нашата компания се дължи на старанието и уважението, с което се грижим за всяка от нашите марки. Отделяме внимание на всеки детайл от отделните етапи на работа, като се стараем да сме перфектни във всяко отношение.

Компанията бе основана с ясната цел да разнообразим пазара и да предизвикаме позитивни емоции у своите клиенти чрез марките, които създаваме. С гордост можем да кажем, че сме успели да изградим широка аудитория от верни почитатели в цял свят. Безкрайно сме благодарни за всеки от тях и взимаме под внимание тяхното мнение и коментари в работата си ежедневно.

Тук е много важно да отбележим, че ядрото на нашата фирма е съставено от много добре подготвен и отговорен екип от професионалисти, които се грижат и развиват всяка марка. Те са гръбначният стълб и движещата сила на компанията, като на всеки един от тях е осигурена безопасна работна среда и постоянни възможности за професионално развитие. За нас е от основно значение всички да вярваме и защитаваме интересите на компанията. Този ни подход ни обединява и прави по-силни, което ни помага да се развиваме като истински лидер в бранша.

Образованието е още един част от ежедневието, на която обръщаме специално внимание. Дългогодишният ни опит в сектора ни е доказал, че именно знанието е ключът към иновациите. С голям интерес и страст се стремим към придобиването на нови знания и опит, за да можем от своя страна да постигнем повече и да станем по-добри. Поощряваме служители си да усъвършенстват своите способности и да придобиват нови умения, което от своя страна ги мотивира да бъдат по-креативни и продуктивни в своята работа всеки ден.

Животът е едно непрестанно предизвикателство, затова е по-добре сами да поставяме летвата по-високо всеки път и да определяме целите си.

Продуктов Каталог

Мисия
Цялостната философия на нашата компания може да се опише с една дума – целокупност.
Социална отговорност
Никога не забравяме, че сме само една частица от голямата машина, която движи света около нас.
Инновации
& Околна среда
Да работиш в днешните условия на изключително динамичен световен пазар е голямо предизвикателство, което ние приемаме с голям хъс и решителност.
За връзка с нас
Очакваме Ви на формуляра ни за връзка с нас. Изпращането на всички Ваши въпроси отнема секунди.
Адрес:

бул. Джеймс Баучер 83-85, София 1407, България

тел: (02) 962 20 30 Факс: (02) 962 30 56

email: export@sisindustries.bg

email: sales@sisindustries.bg

Представител на компанията в САЩ

email: office.usa@sisindustries.bg

tel: +12025097661


Контактна форма

МОЛЯ, ПОПЪЛНЕТЕ РОЖДЕНАТА СИ ДАТА

ДЕН
МЕСЕЦ
ГОДИНА

Вход