новини и медия

Вината на изба Братя Минкови отново получиха международно признание! Този път отвъд океана - на конкурса USA WINE RATINGS

Вината на изба Братя Минкови отново получиха международно признание! Този път отвъд океана - на конкурса USA WINE RATINGS в Лос Анджелис.

 

Това е първото участие на избата в този конкурс и за радост всичките 5 вина, с които участва са наградени със сребърен медал. Това е висока оценка от елитното жури на конкурса, което дава експертната си оценката по 3 критерия: цена, качество и външен вид.

 

USA Wine Ratings е по-различен конкурс за вина, ангажиран с това да припознае, оцени, но също и да подпомотне популяризирането на марки вина, които са създадени с мисъл към конкретният ценител на виното. За да може една марка вино не само да спечели своето място на рафта или във виненият лист на ресторанта, но и след това пълноценно да се развива там - тя трябва да бъде, много добре обмислена като стил на виното, качество, цена, външен вид и не на последно място ориентирана към  конкретният потребител.

 

Ето защо USA Wine Ratings възнамерява да открои и да насочи вниманието ни към онези марки вина, които потребителите наистина ще пожелаят да вземат в кошницата и да ги опитат, и към които ще се привържат за дълъг период от време.

 

Ето и наградените вина:

  • Le Photographe Pinot Noir 2017 - Сребърен Медал 89 точки
  • Le Photographe Rheinriesling 2017 - Сребърен Медал 88 точки
  • ENOTECA Merlot x Cabernet Franc 2015 - Сребърен Медал 88 точки
  • Minkov Brothers Cabernet Sauvignon 2017 - Сребърен Медал 86 точки
  • Minkov Brothers Chardonnay 2017 - Сребърен Медал 82 точки
За връзка с нас
Очакваме Ви на формуляра ни за връзка с нас. Изпращането на всички Ваши въпроси отнема секунди.
Адрес:

бул. Джеймс Баучер 83-85, София 1407, България

тел: (02) 962 20 30 Факс: (02) 962 30 56

email: export@sisindustries.bg

email: sales@sisindustries.bg

Представител на компанията в САЩ

email: office.usa@sisindustries.bg

tel: +12025097661


Контактна форма

МОЛЯ, ПОПЪЛНЕТЕ РОЖДЕНАТА СИ ДАТА

ДЕН
МЕСЕЦ
ГОДИНА

Вход